четвер, 5 квітня 2018 р.

ТЕРМІНОВА НОВИНА! «Мої джерела, близькі до американської адміністрації, остаточно підтвердили інформацію…», — Саакашвілі




Mikheil Saakashvili

Мої джерела, близькі до американської адміністрації, остаточно підтвердили, що Луценку дійсно скасували американську візу і зняли його з літака KLM в аеропорту Схіпхол в Амстердамі. Тож він в черговий раз збрехав про те, що він просто був в Голландії у якихось справах (та і які справи у нього можуть бути в Голландії).

Ті ж джерела мені підтвердили, що імміграційна служба США на тому ж тижні забрала грін-карту у головного рєшали Порошенка — Грановського, діти якого мають американські паспорти.


Наше завдання закрити Луценка, Авакова, і головне — Порошенка, у в’язниці в Україні. Нехай вони трохи посидять у тій камері одиночці, де за наказом Луценка зараз тримають Северіона Дангадзе, без вікна, без побачень і без прогулянок. На відміну від 27 річного хлопця, який ні в чому не винен, вони точно заслужили багато років у цій та інших камерах.

Зараз я допомагаю моїм друзям у США активно шукати заховані Порошенком мільярди. Ми знайдемо ці гроші і як тільки ця людина піде з посади президента, ці знайдені гроші допоможуть позбавити його навіть примарної надії сховатися від українського правосуддя на Заході. Звичайно, ці мільярди повинні бути до копійки повернуті українському народові. Чекаю — не дочекаюся, коли цей момент настане.

джерело

Related Posts